Friss topikok

FeelGood Café

Egészséged megőrzése és helyreállítása táplálékkiegészítőkkel és gyógyitalokkal. Méregtelenítés, lúgosítás, immunerősítés, szépségápolás. Virtuális prospektus azoknak, akik felelősséget éreznek testük egészségéért.

Ajánló

Facebook oldalunk

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kávézz és érezd magad egyre jobban!

2011.09.02. 10:27 Paintermezzo

Gyógyitalok

Címkék: tea szója kakaó fehérje ecet ananász maláta gyógytea noni ganoderma vörösrizs cordyceps zöldtea

Kakaó

Ganodermakivonatot tartalmazó, prémium minőségű instant kakaó, biotermesztésű alapanyagokból gyermekeknek és azoknak a felnőtteknek, akik nem kávéznak. Csészénként 130 kalória.
Összetevői: tejszín, nádcukor, tejpor, maláta kivonat, kakaó, ganoderma kivonat, vanilin.

Reishi Gano Tea

Egy tea azoknak, akik nem(csak) kávéval akarják karbantartani egészségüket. A Camellia sinensis (napon szárított zöldtea levél) zsírbontó, méregtelenítő, élénkítő hatású. Serkenti a szellemi teljesítőképességet, leköti a szabad gyököket, gátolja a fogszuvasodást. A belekben fokozatosan felszívódva hosszan fejti ki hatását. A tea másik összetevője a Ganoderma kivonat.

Spica Tea

A gyógytea összetevői és hatásuk:
Spica Prunellae (g
yíkfű, füves pusztákon, réteken, legelőkön, szántókon élő, a talaj felszínén kúszó növény, mely a hagyományos kínai gyógyászatban széles körben használt, ennek ellenére az európai fitoterápia számára szinte teljesen ismeretlen. Már Li Shizhen híres gyógynövény ismertetőjében, a Bencao gangmu-ban (1578) is szerepel.) - csökkenti a testhőmérsékletet, eloszlatja a nyirokcsomók duzzanatát, tisztítja a vesét és a májat, vízhajtó, vérnyomáscsökkentő és antibakteriális hatás
Herba Menthae (mezei menta) - emésztésserkentő, émelygés- és hányingercsökkentő, hűsítő, frissítő, élénkítő hatás
Radix glyrrhizae (édesgyökér) - györcsoldó, emésztésjavító, valamint édeskés ízt ad a teának
Pericarpium citri reticulatae (mandarinhéj) - a gyomor és a tüdő energiaáramlását állítja helyre méregtelenítő hatása révén
Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) - sejtszinten segíti a szervezet ideális működését

 

Cordypine (285ml)

Minőségi Cordyceps és az erjesztett ananászlé keveréke. Erőteljes hatékonyságú, hiszen az ananászban az erjesztés során termelődött enzimek képesek szinergikusan együttműködni a cordyceps hatóanyagaival, így jobb eredményeket és nagyszerű teljesítményt produkálnak. A cordyceps képes szabályozni a Jin és Jang energiát az emberi testben, és eléri azok viszonylagos egyensúlyát; nagy adaptogén képességgel rendelkezik; mellékhatások nélküli természetes antibiotikum; szabályozza immunrendszert; gyulladásgátló és antioxidáns hatású; aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat; serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja a szintjüket a vérben; enyhíti a sugár- és kemoterápiák mellékhatásait; szabályozza a máj, a vese és a tüdő működését; javítja az anyagcserét az összes szerv szöveteiben; csökkenti a lipidszintet és a koleszterinszintet a vérben; szabályozza a kalcium és foszfor egyensúlyát, valamint a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat; kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdő vérellátása, javítja más szervek és a szövetek mikrocirkulációját, s nem utolsó sorban fiatalító hatású.

Morinzhi

Morinda citrifolia (citromlevelű buzérszeder) vagy noni gyümölcs az alapanyaga. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. Már több mint 100 bioaktív hatóanyagot azonosítottak, köztük vitaminokat, aminosavakat, enzimeket, alkaloidokat, flavonoidokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Ezek együttes aktivitásának köszönhető immunerősítő és sejtregeneráló hatása. Fő hatóanyaga az antrakinon, a proxeronin, a poliszacharidok, az aminocukrok és a vitaminokat, de a tonizáló és salaktalanító másodlagos hatóanyagok - scopoletin, alizarin, damnacantal - is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez. Segíti a normális sejtműködést és regenerációt, fokozza a kórokozók felismerését és eltávolítását. Csökkenti a daganatos sejtek szaporodását: segíti a hibás sejtek mielőbbi lebontását és kitakarítását. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, gátolja a baktériumok és vírusok elszaporodását, mérsékeli az allergiás tüneteket, javítja a teljesítőképességet és a hangulatot, javítja az alvás minőségét.

DXN Vinaigrette

A DXN Vinaigrette a kínai Fujian tartománybeli Gu Tian megyéből származó biotechnológiával, fermentációval készült ecet, melyhez Ganoderma kivonatot is adtak. Gondosan válogatott vörös rizsből készül, melyet a Monascus purpureus nevű élesztőgomba fermentál. A fermentáció azt jelenti, hogy mikroorganizmusok közreműködésével különböző értékes anyagok keletkeznek oxigén jelenlétében. A keveréket évekig erjesztik egy tradícionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget. A vörös rizs rendszeres fogyasztásával csökkenthető a vér koleszterinszintje, hatóanyaga  a lovastatin (C24H36O5)  A kínai orvoslásban már kb 1200 éve alkalmazzák.

 

 

Nutrizhi

Melegen fogyasztható, fehérjedús instant italpor. Összetevői:  szójababpor, maláta kivonat, növényi eredetű tejszín, nádcukor, ganoderma mycelium, Omega 3, Omega 6, leciti. Hatóanyagok, hatások:
Szója - lecitintartalma koleszterinszint csökkentő hatású, májvédő; az izoflavonok antioxidáns hatásúak, érplakkok képződését gátló, daganatellenes és fitoösztrogén hatásúak; a szójaolaj bőrtápláló, a bőr szárazságát csökkentő, a bőr gyulladását mérséklő hatású
Maláta - bármely gabona csíráztatásával készülhet. A csírázás során diasztáz enzim keletkezik, amely a gabonaszemekben levő keményítőt maltózzá és dextrinné képes lebontani. A leggyakoribb maláta-forrás az árpa.
Növényi eredetű tejszín - nádcukorból készült glükóz-szirupot, pálmavajat, kazein savat, foszfátokat (E 340, E 451), emulgeálószereket (E 471, E 472e) és természetes színezéket, riboflavint (E 101) tartalmaz.
18napos Ganoderma mycélium - szerves germánium tartalma a sejtek oxigénellátását támogatja
Omega-3 és Omega-6 zsírsavak -
Lecitin - kolin tartalmú vegyület, csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, májvédő hatású

A termékben található szójapor és lecitin genetikailag nem módosított vetőmagokból származik. Állati eredetű összetevőt nem tartalmaz, párve, vegetáriánusok is fogyaszthatják.
 

Akarom az italokat, megyek a webáruházba »

Törzsvásárló akarok lenni, hogy a legolcsóbban jussak hozzá »
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cafe.blog.hu/api/trackback/id/tr183212739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása