Friss topikok

FeelGood Café

Egészséged megőrzése és helyreállítása táplálékkiegészítőkkel és gyógyitalokkal. Méregtelenítés, lúgosítás, immunerősítés, szépségápolás. Virtuális prospektus azoknak, akik felelősséget éreznek testük egészségéért.

Ajánló

Facebook oldalunk

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kávézz és érezd magad egyre jobban!

2011.09.09. 00:54 Paintermezzo

Expozíció

Címkék: táplálkozás fogyás gyógynövény savasodás immunerősítés zsírszövet gyógygomba

   Úgy vettem észre, ma Magyarországon katasztrófális az emberek hozzáállása az egészségükhöz. Alapértelmezett, hogy az életük utolsó 10-20-30 évét állandó gyógyszerszedéssel, orvosi kezelésekkel tarkítják. Kirívó, ha valaki idős korára jó kondícióban van és nincsenek panaszai. Sőt, maga a panaszkodás a társalgás leggyakoribb formája, vagy ennek édestestvére, valamilyen felelősnek vélt személy, jogszabály, körülmény, társadalmi réteg vagy gazdasági csoport szidása.
Nem általános szokás hálásan emlegetni bármit amivel rendelkezünk, aminek örülhetünk; egyáltalán, nem is szokás észrevenni, mi mindenünk van, ami örömet okoz naponta. Ha valaki fölemlegeti, hogy legyünk hálásak azért amink van, urambocsá azért is amink még nincs - figyeld meg, hányan nézik hülyének az illetőt és hányan bólogatnak csendesen mosolyogva. Ezért aztán halkan mondom: "Feel good" - vagyis érezd magad jól, s akkor egyre több dolog fog megnyilvánulni az életedben, amitől mégjobban érezheted magad. Mégóvatosabban mondom: "Feel God"...

Ha egyáltalán megtaláltad ezt a blogot, akkor nagy valószínűséggel több helyen olvastál már arról, hogy az emberi szervezet alapértelmezetten el van savasodva, és tele van méreganyagokkal a helytelen táplálkozás miatt - életkortól és életmódtól függő mértékben. Ezek nehezítik a fölösleges kilók leadását is. Nem tudom, lehetséges-e ma úgy táplálkozni, hogy ne együnk meg semmiféle színezéket, állománymódosítót, adalékanyagot, tartósítószert ami megterheli, rombolja a szervezetet.

Van egy jó hírem. Az emberi szervezet a felhalmozódott méreganyagokat  - többek közt  - zsírszövetben raktározza, hogy elkülönítse a többi sejttől és a véráramtól. Ha eltűnnének ezek a méreganyagok, nem lenne tovább szükség a zsírszöveteid egy részére, vagyis fogynál. A savas irányba tolódott kémhatás is nehezíti a fogyást, tehát ha fogyni szeretnél, lúgosítani is kell a szervezetedet. Most mindkettőre módod nyílik néhány gyógyital és táplálékkiegészítő révén, amelyeket végre Magyarországon is megvásárolhatsz. Zseniális ötlet, hogy egy táplálékkiegészítő, ami segít megőrizni vagy helyreállítani az egészségedet - kávénak van álcázva.

Keleten évszázadok vagy akár évezredek óta gyűjtenek és esznek-isznak gyógynövényeket, gyógygombákat, vagy állítanak elő gyógyhatású élelmiszereket, amelyek rendszeres fogyasztásával elérhető az immunrendszer erősödése, az optimális kémhatás létrejötte, vagy a méregtelenítés - nem is beszélve a súlyos betegségekből való gyógyulásokról. Hazánkban még nem olyan közismertek ezek a készítmények, de ha azok is lennének, a lakosságnak sajnos még nem lett eléggé fölkeltve az igénye az egészség megőrzésére. Figyeld meg, az emberek milyen nagy része örül betegségeinek, visszatérő tüneteinek - még akkor is ha az ellenkezőjét állítja -, mert ezekre hivatkozva tud feladatok, kapcsolatok, kötelezettségek, megmérettetések alól kibújni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cafe.blog.hu/api/trackback/id/tr112506473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása