Friss topikok

FeelGood Café

Egészséged megőrzése és helyreállítása táplálékkiegészítőkkel és gyógyitalokkal. Méregtelenítés, lúgosítás, immunerősítés, szépségápolás. Virtuális prospektus azoknak, akik felelősséget éreznek testük egészségéért.

Ajánló

Facebook oldalunk

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kávézz és érezd magad egyre jobban!

2011.09.05. 23:11 Paintermezzo

Kávéba csomagolt egészség

Címkék: kávé alvás vérnyomás maca horkolás nádcukor éberség arabica ginszeng biotermesztésű pálmatej élénkség

Mi sem logikusabb, minthogy egy méregtelenítő, lúgosító, vérkeringésjavító hatású gyógynövényt - a Ganoderma Lucidumot - egy olyan italba keverjenek, amelyet naponta fogyasztunk, és garantáltan nem felejtünk el meginni. Az ital egy biotermesztésű brazil arabica kávé instant verziója, amelyet hozzáadott színezék, ízfokozó, aroma nélküli kiadásban ihatsz, vagy választhatsz a cukormentes-biopálmatejes, illetve bionádcukros-pálmatejes testvérei közül. Egyedül a kakaós változat tartalmaz tejet is.
A két másik cukros-pálmatejes kávé közül az egyik macát (Lepidium meyenii), a másik ganodermát, ginszenget (Panax ginseng) és macát is tartalmaz.
Ha az egészséged megőrzése vagy helyreállítása céljából ezek mellett a remek ízű, prémium minőségű kávék fogyasztása mellett döntesz, néhány plusz dolgot is tapasztalni fogsz: a kávé a gyomrodat sem savasítja, így nem fog sem savtúltengést, sem fájdalmat okozni. Nem fogja egekbe emelni a vérnyomásod, és nem kapsz tőle szívdobogást. Rendetlenkedő vérnyomásodat a normális érték felé tereli hosszútávon, és kiemelkedő szerves germánium tartalmánál fogva jelentősen megnöveli a véred oxigénellátottságát, vagyis élénkebb, éberebb leszel, könnyen tudsz koncentrálni szellemi munkavégzéskor. Tested szöveteinek oxigénellátottsága is nő, meggyorsítva ezzel az öngyógyító- és regeneráló folyamatokat.
Egy valamit nem tud a kávé: nem pótolja az alvást, de alvászavaraidat korrigálja, kipihentebben fogsz ébredni, vagy akár a horkolást is elhagyod.

A kávé gyógygombáktól független egészségmegőrző hatásairól ebben a cikkben olvashatsz.
 

Akarom a kávékat, megyek a webáruházba »

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cafe.blog.hu/api/trackback/id/tr843212620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása