Friss topikok

FeelGood Café

Egészséged megőrzése és helyreállítása táplálékkiegészítőkkel és gyógyitalokkal. Méregtelenítés, lúgosítás, immunerősítés, szépségápolás. Virtuális prospektus azoknak, akik felelősséget éreznek testük egészségéért.

Ajánló

Facebook oldalunk

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kávézz és érezd magad egyre jobban!

2011.09.03. 17:58 Paintermezzo

Arcradírozás és hidratálás egyben

Címkék: szappan hidratálás ganoderma arcradír bőrradír pálmaolaj bőrtisztítás

Az arcradírozás vagy bőrradírozás során valamilyen mechanikus behatást szoktunk alkalmazni, amelynek segítségével el tudjuk távolítani az elhalt hámsejteket. Ez a mechanikus hatás lehet olyan durva is, hogy a bőr megsérül. Mit szólnál, ha kiderülne, hogy lehet radírozni mechanikus hatás és sérülések nélkül is? Ráadásul még a hidratálás is megoldódna...

Nos, a pálmaolajos, ganodermás szappannal ezt megvalósíthatod. Bevizezed az arcodat, majd behabozod a szappannal. Ahogy szétkenegeted körkörös mozdulatokkal, azt veszed észre, hogy pusztán az ujjbegyeid radírozzák a bőrödet, és hámlik az arcod. Leöblíted, majd megismétled a műveletet. Másodszorra már kevesebb bőr fog leradírozódni. Ez a szappan nem szárítja ki a bőrödet. Ha este, lefekvés előtt végzed a műveletet, reggelre olyan lesz a bőröd, mintha valami remek krémmel kented volna be.

Egész testfelületen alkalmazhatod az eljárást. A szappan kizárólag pálmaolajat, glicerint, ganodermát és némi illatanyagot tartalmaz, mesterséges anyagokat nem. Késlelteti az öregedés jeleit, rendszeres használatával tartósan fiatalabb kinézetű, üdébb lesz tőle a bőröd. Pár hét után észre fogják venni az ismerőseid is, hogy egyre jobban nézel ki. Állítólag az alapozó is észrevehetetlenebbül fog megállni az arcbőrödön - én erről nem tudok nyilatkozni, mert sosem használok alapozót.

Meg tudnád oldani havi 100-150 Ft-ból az arcradírozást és a hidratálást másképp?

Akarom a szappant, megyek a webáruházba »

Törzsvásárló akarok lenni, hogy a legolcsóbban jussak hozzá »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cafe.blog.hu/api/trackback/id/tr412926633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása