Friss topikok

FeelGood Café

Egészséged megőrzése és helyreállítása táplálékkiegészítőkkel és gyógyitalokkal. Méregtelenítés, lúgosítás, immunerősítés, szépségápolás. Virtuális prospektus azoknak, akik felelősséget éreznek testük egészségéért.

Ajánló

Facebook oldalunk

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kávézz és érezd magad egyre jobban!

2011.09.07. 06:10 Paintermezzo

Gyógygombák II.

Cordyceps Sinensis (Hernyógomba)

Évszázadok óta alkalmazzák Kínában, az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. A nyugati kutatók 1993-tól figyeltek föl rá komolyabban, mikor kínai sportolók a Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.
A Cordyceps gomba és micélium legfontosabb alkalmazási javallata étrendkiegészítőként az állóképesség, a fizikai és a szellemi teljesítőképesség fokozása, valamint a legyengült  immunvédekezés helyreállítása, az általános egészségi állapot fenntartása.
 -Elősegítheti a szervezet oxigén felhasználását,
- felerősítheti a szervezet immunválaszait,
- hozzájárulhat a vérzsír szint megfelelő szinten tartásához, a koleszterin- és triglicerid szint csökkentéséhez,
- antioxidáns hatású,
- részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában,
- gátolja egyes baktériumok és gombák szaporodását, fejlődését.
Ezen kívül ismert szexuális teljesítmény fokozó hatása, valamint csökkenti a klimaxos panaszokat is.

 

 

Hericium Erinaceus (Oroszlánsörény-, Sün- vagy Cseppkőgomba)

Az egyik leghíresebb gomba a keleti történelemben és a hagyományokban, egyik a négy leghíresebb kínai csemege közül, gyógyászati célokra Kínában és Japánban évszázadok óta használják. A legenda szerint akik rendszeresen fogyasztják a gombát, acél idegeik lesznek és kiváló memóriájuk mint egy oroszlánnak!
Legjelentősebb és legértékesebb tulajdonsága az a képessége, hogy ösztönzi az idegi növekedési faktor (NGF) szintézisét és elősegíti a myelinizáció folyamatát vagyis az idegsejtszövetek kialakulását. A megnövekedett NGF termelés javíthatja az agy funkcióit, lassítja az öregedési folyamatokat - így gátolja az időskori szenilitás vagy az Alzheimer kór kialakulását. Poliszacharidokban gazdag, daganatellenes hatású, mivel erősiti az egyén immunrendszerét!
- támogatja a szív-és érrendszert, csökkenti a vérnyomást és a koleszterin szintjét;
- javítja a gyomor és bélrendszer funkcióit, segíti a emésztési tónusokat, hatékony a székrekedés megelőzésében és a gyomor- vagy nyombélfekély megakadályozásában
- immunrendszer erősítő - felgyorsítja a betegség utáni felépülést
- anti-aging hatású: javítja a memóriát, megakadályozza a feledékenységet és serkenti az agy működését

Akarom a gombakapszulákat, megyek a webáruházba »

Törzsvásárló akarok lenni, hogy a legolcsóbban jussak hozzá »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cafe.blog.hu/api/trackback/id/tr593242042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása